2009/07/28

Viloblogg/snyggblogg

Vilodag i dag. Eller arbetsdag. Either way.

Snoozade en hel timme i morse. Hade svårt att våga släcka lampan i går. Och lägga ifrån mig boken. Kalla det vad fan du vill. Jag kallar det en bra bok. Jag hör hennes röst när jag läser. Marjaneh Bakhtiaris. Hörde henne på ett seminarium i våras. Vi var nog de enda under 30.

Rusade alltså in i badrummet. Sedan ut fullt påklädd och halvt sminkad en kvart senare.

Frukost: vaniljlatte från Espresso house. Glömde bort att äta den grillade mackan med ost och skinka. Upptäckte den runt tre timmar senare. Adrenalin håller en mätt.

Tungt att komma i väg till jobbet. Skönt väl där.

Fick ett ryck och bokade klipptid. På Corinne and friends. Det är där alla kändisar klipper sig. Typ... Nej, inte min sfär. Men min frisör kände nån svensk modell i L.A. Våra världar krockade helt. Det var roligt. När jag bokade sa jag "bara klippning". När frisören sa "lite slingor?" släppte allt och hon fick köra på. Det tog över en timme och var det proffsigaste jag varit med om. Så vansinnigt snyggt. Fick behålla längderna men få fram ansiktet. Hela håret tonades lite glansigt och slingorna nästan lyser.

Jag satt och kalkylerade under shamponeringen. Min uträkning räckte till klipp och toning. Inte slingorna. "19.50" sa tjejen i kassan när det var klart. Inte som "nitton och femtio" utan "nittonfemtio". Det var bara att bita ihop och lämna fram kortet. Jag hoppas att paniken inte lyste ut ur mina ögon. Tacka fan för att hon tipsade om slingor. Bara de kostade 1000 kronor.

Nå. Det är i alla fall asaläckert och once in a lifetime. Eller once every year. Kanske.

Lunch: Samma som under hurtmåndagen. Fortfarande gott.

Jobbade sedan på och skrev om mycket rimliga saker. Skönt.

Hemma har jag blippat runt på tv'n utan någon lycka. Staccattopratade med kärleken via hans chefs telefon: kärlekens är helt död, i chefens kunde jag få höra glimtar av hans röst. Finns det ingen täckning i Nyköping? Jag tror att han kommer hem på torsdag. Eller imorgon. Inte fredag. Eller sa han fredag...

Middag: typ sju fritts, hamburgare, lök, tomat, zucchini och mjölk.

Känner mig rastlös. Fortfarande i post-åhhelvetevaddyrdenhärklippningenblev-chock. Börjar sent i morgon och bör således fånga kvällen på något sätt. Eller kanske bara sitta och stirra i en spegel på hur snygg jag blev. Det är det enda jag har råd med de kommande veckorna.

2 kommentarer:

* sa...

NITTON

FEMTIO

!!!!!!!



19

50



1950


KRONOR


!

Mård sa...

Ja. Alltså. Vi pratar inte om det. Då försvinner det. Lalalalalalalala!